Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Bal kr?lewski z okazji za?lubim IKM Elenory I i JKM Marcosa

Zaczęty przez Don Lorenzo de Medici, Sobota, 4 Mar 2014, 19:19:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

Don Lorenzo de Medici

Bal kr?lewski z okazji za za?lubin Jej Kr?lewskiej Mo?ci Eleonory I i Jego Kr?lewskiej Mo?ci Markosa

W tym miejscu, mo?na sk?ada? gratulacj? m?odej parze.
Ksi???-Kardyna?
/-/Don Lorenzo I Pedro de Medici
Obispo de Valencia
infante de Scarlaña
cardenal camarlengo etc, etc.

August

Cytat

Wasza Kr?lewska Mo?? Eleonoro! Siostro!
Wasza Kr?lewska Wysoko?? Markosie! Przyjacielu!

Jeste?my niezmiernie szcz??liwy, ?e zostali?my zaproszeni na ceremoni? za?lubin dwojga tak wa?nych dla naszego serca ludzi- naszej kuzynki oraz przyjaciela.

W tym jak?e radosnym dla Kr?lestwa Skarlandu, Kr?lestwa Surmenii ale i Rzeczypospolitej dniu, pragniemy z?o?y? Wam ?yczenia wszelkiej pomy?lno?ci. Niech zawsze wype?nia Was szczera i oddana mi?o?? i wierno??. Niechaj komnaty wszego pa?acu wype?ni ?miech dzieci, a serca Skarlandczyk?w rado?? z powodu nast?pcy tronu.

Korzystaj?c z okazji, ponownie sk?adamy wyrazy gratulacji.

August Ludwik II, Dei gratia, rex et magnum dux etc. etc.
August Ludwik II, ksi??? na Uniejowie i Janowcu, ksi??? Bari i Salty

Markos apo Zep

Wasza Kr?lewska Mo??,
Przyjacielu,

Serdeczne dzi?ki za Twe ?yczenia i obecno?? w tym wa?nym dla mnie i mej ma??onki dniu.

/-/ Marcos Paulos V?ctorez de Zep
Rey consorte de Scarlaña

Osama bin Ramzani

Wasze Kr?lewskie Mo?ci wybacz? ale nie b?d? powtarza? si? z ?yczeniami ;)
(-) Jego Su?ta?ska Mo?? Osama bin Ramzani
Su?tan Federacji Al Rajn
Jego Wysoko?? Su?tan Senior Federacji Al Rajn
------
Ajatohmedei al-Uzma
Naczelny Kartograf Kraju

Pius Maria Facibeni

Wasze Kr?lewskie Mo?ci, Kr?lowo Eleonoro i Kr?lu Markosie!

Chcia?em serdecznie pogratulowa? Waszym Kr?lewskim Mo?ciom zawartego dzi? ma??e?stwa, kt?rego liturgia by?a przepi?kna. ?ycz? Waszym Kr?lewskim Mo?ciom zdrowia, Bo?ego b?ogos?awie?stwa, szcz??cia w ma??e?stwie i aby znamienite rody Medici, Catalan i apo Zep dzi?ki temu ma??e?stwu ros?y w si??. Prosz? ode mnie przyj?? ten dar jako dow?d uznania: Oto pi?knie zdobiona kareta, oby Waszym Kr?lewskim Mo?ciom s?u?y?a jak najd?u?ej.

Z Bo?ym b?ogos?awie?stwem,
Mons. Pio Maria Facibeni,
Wikariusz Generalny Stolicy Apostolskiej.

Doña Leonor Catalina de M?dici

Ale? Oczywi?cie Wasza Su?ta?ska Mo??, jeszcze raz dzi?kuj? za ?yczenia. Drogi Augu?cie r?wnie? tobie dzi?kuj? :) Ekscelencji Wikariuszu, dzi?kuj? za przepi?kny i jak?e praktyczny podarek :)
Doña Leonor Catalina de M?dici - Catal?n

Markos apo Zep

Czcigodny Monsignore,

B?g zap?a? za przepi?kny dar. Cieszymy si? z Twej obecno?ci!

Rey consorte de Scarlaña

Osama bin Ramzani

Wasze Kr?lewskie Mo?ci i Ekscelencje wzywaj? mnie obowi?zki w moim pa?stwie. Z przyko?ci? opuszczam bal. Dzi?kuj? raz jeszcze za zaproszenie na ?lub :)
(-) Jego Su?ta?ska Mo?? Osama bin Ramzani
Su?tan Federacji Al Rajn
Jego Wysoko?? Su?tan Senior Federacji Al Rajn
------
Ajatohmedei al-Uzma
Naczelny Kartograf Kraju

Markos apo Zep

?egnamy zatem i wierzymy, ze wkr?tce b?dzie nam dane zn?w spotka? si? z Wasz? Wysoko?ci? :) Przyjemnej podr??y do Al Rajnu!

Rey consorte de Scarlaña

Markos apo Zep

A bal trwa, go?cie jedz?, go?cie pij? i jak to zwykle w mikronacjach bywa, bal szybko nabiera tempa :)

Rey consorte de Scarlaña

Pius Maria Facibeni

Orkiestra rozpoczyna gra? szybsze utwory, a do ta?ca rw? si? zaproszone pary - w?r?d nich Jej Kr?lewska Mo?? Eleonora i Jego Kr?lewska Mo?? Markos. Sami duchowni przybyli z Rotrii nie szcz?dz? n?g i powoli zaczynaj? przejmowa? sal?.

Viktorjos Paulosigos

Wasze Kr?lewskie Mo?ci,
Synu Markosie i C?rko Eleonoro,

Przyjmijcie prosz? najserdeczniejsze ?yczenia oraz gratulacje ode mnie oraz od ca?ej Surme?skiej Rodziny Kr?lewskiej.  Jestem bardzo szcz??liwy, ?e staneli?cie dzisiaj na ?lubnym kobiercu ??cz?c nasze dwa rody.  ?ycz? Wam d?ugich lat razem a Skarlandowi oraz Surme?skiej Rodzinie Kr?lewskiej nieko?cz?cego szcz??cia p?yn?cego z Waszego zwi?zku.

z surme?skim pozdrowieniem: Zdravo!

Jego Ksi???ca Wysoko??
Vittorio Paolino,
ksi??? Urbino, etc.

Markos apo Zep

Dzi?kuj? Dostojny Ojcze i zapraszam na parkiet oczywi?cie :) Dzi?kuj? Ci za dzisiejsza obecno??!

Rey consorte de Scarlaña

Pius Maria Facibeni

Zabawa trwa w najlepsze, go?cie przy d?wi?kach Walca Wiede?skiego wznosz? toast za M?od? Par?. Pomi?dzy go??mi kr??y Monsignore Pio Maria Facibeni, kt?ry poszukuje Ojca ?wi?tego, kt?ry gdzie? znikn??.

Don Lorenzo de Medici

Ksi???-Kardyna?
/-/Don Lorenzo I Pedro de Medici
Obispo de Valencia
infante de Scarlaña
cardenal camarlengo etc, etc.