Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Witam!

Zaczęty przez Benedicto I, Piątek, 29 Sie 2014, 09:20:32

Poprzedni wątek - Następny wątek

Benedicto I

Wasza Kr?lewska Mo??,
Dostojna Rodzino Kr?lewska,
Czcigodni mieszka?cy Kr?lestwa Skarlandu!

Nazywam si? Juan Lorenzo de Medici y Zep, czy te? jak widnieje w moim podpisie - Don Juan Lorenzo de Le?n. Jestem biskupem Ko?cio?a Rotryjskiego (mianowanym przez mojego dziadka - Leona II), w Rotrii pe?ni? r?wnie? kilka ciekawych urz?d?w (Wikariusz Generalmy Stolicy Apostolskiej, Gonfalonier Wojsk Patriarszych, etc.). Licz?, ?e do?wiadczenia nabyte podczas pe?nienia tych funkcji przydadz? si? Kr?lestwu Skarlandu, w kt?rym r?wnie? zamierzam zamieszka?.

Mam nadziej?, ?e zostan? mi?o przyj?ty w tym pi?kny pa?stwie i r?wnie? przyczyni? si? do rozwoju Kr?lestwa Skarlandu.

Pozdrawiam,
infant-biskup Juan Lorenzo de Medici y Zep
/-/ Sanctitas Vestra Benedictus I
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae, etc. etc. etc.

Cesare Francesco de Medici

Kardyna? ?wi?tego Ko?cio?a Rotryjskiego
Infant Skarlandzki
Biskup Walencji
Ksi??? Andory

Doña Leonor Catalina de M?dici

Witaj Synu w Kr?lestwie Skarlandu, wiedz,  ?e pok?adamy  w twej osobie wielkie nadzieje oraz wierzymy,  ?e  sw? prac?  oraz szlachetn?  postaw? przyniesiesz dum?  ca?emu  Skarlandowi oraz Radom Medyceuszy i apo Zepp.
Doña Leonor Catalina de M?dici - Catal?n

Markos apo Zep

Witam, Umi?owany Synu! Dobrze Ci? widzie? w jednej z Twych nowych ojczyzn.

/-/ Marcos Paulos V?ctorez de Zep
Rey consorte de Scarlaña

Benedicto I

Dzi?kuje serdecznie za mi?e powitanie! Oby zwiastowa?o owocn? prac? na rzecz Skarlandu. ;)
/-/ Sanctitas Vestra Benedictus I
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae, etc. etc. etc.