Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Rada Uczelni XX/III/MMXV

Zaczęty przez Juan Bautista Aldobrandini, Piątek, 20 Mar 2015, 13:52:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

Carlos Lorenzo de Medici y Zep

Daj? woln? r?k?, prosz? mnie zaskoczy?. Ma by? z pomp? i godnie Imperium.
Jego Wielkoksi??eca i Katolicka Mo??,
Karol II Wawrzyniec de Medici i Zep
Wielki Ksi??? Toskanii, Ksi??? Florencji, Palestriny i Ferrary, Murcji i M?stoles,
Kr?l-M?czennik Imperium Skarlandu,
Gonfalonier Wojsk Patriarszch

Don Fernando ?lvarez d'Este y C?rdoba

Prosz? wybaczy?, zwr?ci?em uwag? jedynie na nazwisko :)
/-/ Sanctitas Vestra Clemens III
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae, etc.

Leonardo Mario della Popoly

Mi te? si? podoba aktualny zarys.
Leonardo Mario kardyna? Castiglioni

Ksi??? Parmy, Hrabia Bolonii i Rimini, Pan Ziemi Lecce, Kardyna? Biskup ?wi?tego Ko?cio?a Rotryjskiego, Kamerling ?wi?tej Stolicy,
Dyrektor Zak?adu Prawa Rotryjskiego na UP, Gubernator Pa?stwa Ko?cielnego Rotria, Herold Wielki,
Prymas Demokracji Surme?skiej

Fernando Luis de C?rdoba

Juan Bautista Aldobrandini

Przechodzimy zatem do dalszej cz??ci obrad - przysz?o?? Akademii. Z mojej strony planuj? podpisanie um?w o wsp??pracy z uniwersytetami z zaprzyja?nionych kraj?w, na pocz?tku z Uniwersytetem Rotryjskim. S?ucham Waszych opinii, w najbli?szych dniach przedstawi? projekt umowy.
Juan Bautista kardyna? Aldobrandini FSSPA

Hrabia Bergamo
Rektor Kr?lewskiej Akademii Skarlandu, Uniwersytetu Rotryjskiego oraz Profesor prawa

Fernando Luis de C?rdoba

A co my?licie o Uniwersytecie Biale?skim?

Hrabia Bergamo
Rektor Kr?lewskiej Akademii Skarlandu, Uniwersytetu Rotryjskiego oraz Profesor prawa

Fernando Luis de C?rdoba

Niech Ekscelencja przedstawi problem. Sama nazwa jest enigmatyczna, jednak je?li to plac?wka godna uwagi to jak najbardziej popieram.

W?a?nie mam zamiar si? tam uda? i wszystko oceni? osobi?cie, ale to po ?wi?tach.

Hrabia Bergamo

W poniedzia?ek udaj? si? do Republiki Bialenii. Zosta?em zaproszony przez Rektora Uniwersytetu Biale?skiego. Wyg?osz? tam wyk?ad go?cinny i b?d? rozmawia? na temat przysz?ej wsp??pracy mi?dzy UR, a UB.

Hrabia Bergamo

Zamykam posiedzenie Rady, nast?pne otworz? w po?owie maja.

Hrabia Bergamo

Fernando Luis de C?rdoba

Magnificencjo Rektorze,

Czekamy na posiedzenie Senatu, wyniki podr??y do Bialenii, raportu z pierwszych miesi?cy dzia?alno?ci uczelni...