Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Przybycie Rodziny Archonckiej do Skarlandu

Zaczęty przez Konstantinos Mikisigos, Niedziela, 19 Kwi 2015, 14:04:52

Poprzedni wątek - Następny wątek

Konstantinos Mikisigos

Zdravo Bracia i Siostry, Kochani Skarlandczycy!

Dzi? wraz z moj? ukochan? ?on? Aspazj? i synem Nikolaosem przybywamy na ?lub naszej cudownej i ukochanej c?rki Ajkaterini. Cieszymy si? z tego dnia bardzo mocno i wierzymy, ?e ten dzie? przejdzie jako jeden z najpi?kniejszych akt?w mi?o?ci mi?dzy Ajkaterini, a Ferdynandem, ale r?wnie? przyja?ni i braterstwie mi?dzy Skarlandczykami, a Surme?czykami :D

Konstantinos Mikisigos,
Archonta Kr?lestwa Surme?skiego,
Kawaler Gryfu Opradzkiego

Carlos Lorenzo de Medici y Zep

Wasza Ekscelencjo!

Witam serdecznie rodzin? Panny M?odej w Skarlandzie! Wszelkie komnaty w Pa?acu El Escorial zosta?y ju? dla Was przygotowane! :)
Jego Wielkoksi??eca i Katolicka Mo??,
Karol II Wawrzyniec de Medici i Zep
Wielki Ksi??? Toskanii, Ksi??? Florencji, Palestriny i Ferrary, Murcji i M?stoles,
Kr?l-M?czennik Imperium Skarlandu,
Gonfalonier Wojsk Patriarszch

Konstantinos Mikisigos

Dzi?kuj? Don za serdeczne powitanie i za mi?e przyj?cie Archonta i jego rodziny na skarlandzkiej ziemi :)

Catalina d'Este y C?rdoba

Witaj Drogi Ojcze :* St?skni?am si? za Tob? i Mam?. Ciesz? si?, ?e tego dnia ze mn? b?dziecie :)
Duquesa de Sevillano y M?dena,
Condesa de C?rdoba, Cavriago y Reggio Emilia

Doña Leonor Catalina de M?dici

Witamy Dostojnego wraz z rodzin? na ziemiach Imperium.
Doña Leonor Catalina de M?dici - Catal?n

Konstantinos Mikisigos

Mi?o mi zn?w ujrze? Jej Arcychrze?cija?sk? Mo?? :)

Juan Bautista Aldobrandini

I ja Was witam jako przedstawiciel Ko?cio?a Rotryjskiego w Imperium.
Juan Bautista kardyna? Aldobrandini FSSPA

Hrabia Bergamo
Rektor Kr?lewskiej Akademii Skarlandu, Uniwersytetu Rotryjskiego oraz Profesor prawa

Aspazja Mikisigos

Witam :) Radosny dzie? nape?nia mi ogromn? rado?? i wzrusza mnie fakt, ?e moja c?rka jedyna i najwspanialsza, ?e dnia dzisiejszego przed Boskim O?tarzem b?dzie ?lubowa? swojemu najdro?szemu m??czy?nie. Niech B?g Ich B?ogos?awi. Wierz?, ?e to ma??e?stwo b?dzie r?wnie wspania?e i kochaj?ce si? jak mojego i mego m??a, kt?rego bardzo kocham :)

Catalina d'Este y C?rdoba

Duquesa de Sevillano y M?dena,
Condesa de C?rdoba, Cavriago y Reggio Emilia

Aspazja Mikisigos

Konstantinos Mikisigos

Mi?o mi ujrze? Jego Ksi???c? Mo??! ?ycz? powodzenia.