Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Bienvienido!

Zaczęty przez Siergiej Mak?ow, Sobota, 30 Maj 2015, 16:17:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

Siergiej Mak?ow

Bienvienido! Witam serdecznie! S?awa rewolucji!

Nazywam si? Siergiej Mak?ow. Pochodz? z Republiki Ludowej Siedmiogrodu, gdzie z dum? piastuj? urz?d Przewodnicz?cego Rady Pa?stwa. Niebawem b?dziemy obchodzi? pi?t? rocznic? powstania - troch? zlecia?o, ale jak na reszt? mikronacji ten czas to tylko u?amek.
No, tyle o mnie. Przyjecha?em, a w?a?ciwie to odwiedzi?em Skarland z samej ciekawo?ci. Rozejrz? si? tutaj, pob?d? jaki? czas. Nie wykluczam, ?e nie b?d? chcia? ociepli? wizerunku mi?dzy obiema mikronacjami (?eby dziwnie to nie zabrzmia?o to obie nacje ?adnych historycznych zatarg?w nie mia?y  :D). No, to saluto, czy jak si? tutaj m?wi.

Norbert I Catalan

Witam w Skarlandzie. Siedmiogr?d ju? 5 lat ko?czy XD Czas szybko leci :D

(-) Norbert I de Catal?n
Kr?l Senior Skarlandu i Tytularny Kr?l Francji
"¿Porqu? no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Siergiej Mak?ow

Cytat: Norbert I Catalan w Sobota, 30 Maj 2015, 20:08:49
XD

Mam to uzna? jako swojego rodzaju pogard?? Nie zwyk?em przebywa? w szlacheckich kr?gach kulturowych.

Tak nawiasem, troch? si? pozmienia?o przez te pi?? lat.

Norbert I Catalan

Chodzi?o mi raczej o to, ?e to ju? 5 lat :)

(-) Norbert I de Catal?n
Kr?l Senior Skarlandu i Tytularny Kr?l Francji
"¿Porqu? no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Siergiej Mak?ow

Niestety, czas leci nieub?aganie, a tw?rca RLS dawno zapad? si? gdzie? pod ziemi?. (podejrzewam, ?e zaj?? si? prywatnym, doros?ym ?yciem). Ci??ko wykonywa? tak zaszczytn? funkcj? w mikronacji, w kt?rej zacz??o si? dzia?a?, wzrasta?o si?, poznawa?o tajniki polskiego mikro?wiata szczeg?lnie, ?e z samej t?sknoty wskrzesi?em RLS, co wyda?o mi si? by? dziwne, te przywi?zanie do internetowej spo?eczno?ci. :D

Carlos Lorenzo de Medici y Zep

Witam Wasz? Ekscelencj? w Imperium Skarlandu :)
Jego Wielkoksi??eca i Katolicka Mo??,
Karol II Wawrzyniec de Medici i Zep
Wielki Ksi??? Toskanii, Ksi??? Florencji, Palestriny i Ferrary, Murcji i M?stoles,
Kr?l-M?czennik Imperium Skarlandu,
Gonfalonier Wojsk Patriarszch

Doña Leonor Catalina de M?dici

Witamy Ekscelencj? w Imperium.
Doña Leonor Catalina de M?dici - Catal?n