Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Na forum b?d? umieszczane reklamy

Zaczęty przez Norbert I Catalan, Sobota, 24 Mar 2012, 22:49:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

Norbert I Catalan

W najbli?szym czasie na forum i w przysz?o?ci mo?e na nowej stronie Skarlandu b?d? umieszczane reklamy Google w ka?dym nowo za?o?onym temacie i na ka?dej kolejnej stronie w postaci "odpowiedzi" na dany post. To wszystko po to aby serwer m?g? na siebie zarobi? i mo?e w przysz?o?ci na now? domen? dla Skarlandu.

(-) Norbert I de Catal?n
Kr?l Senior Skarlandu i Tytularny Kr?l Francji
"¿Porqu? no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Mar?a

Kategorycznie si? temu sprzeciwiam! Po pierwsze, to obni?y jako?? tego forum, b?dzie oble?ne i ?mieszne. A po drugie, z tych u?amk?w z?ot?wek i tak na serwer nie nazbieramy. Wola?abym, by?my zrobili zbi?rk? w?r?d mieszka?c?w. W razie czego deklaruj? gotowo?? wp?aty.

Andreas

A ja jestem za. Skoro pani jest przeciwna to prosz? samemu op?aca? serwer. Szczerze mowi?c to takie co? powinno by? od dawna praktykowane z wiadomych wzgl?d?w. ;)
(-) Andreas Camilo Guerra de Catal?n
JKM Andreas I
Kr?l Senior Skarlandu
Kr?l Skarlandu od 5 kwietnia 2011 r. do 19 lipca 2013 r.
Gubernator Baskonii
Selekcjoner reprezentacji Skarlandu od 10 lipca 2011 r.

Norbert I Catalan

Cytat: "Mar?a"Kategorycznie si? temu sprzeciwiam! Po pierwsze, to obni?y jako?? tego forum, b?dzie oble?ne i ?mieszne. A po drugie, z tych u?amk?w z?ot?wek i tak na serwer nie nazbieramy. Wola?abym, by?my zrobili zbi?rk? w?r?d mieszka?c?w. W razie czego deklaruj? gotowo?? wp?aty.

Reklama b?dzie wy?wietlana przez bota w formie postu wi?c nie b?dzie ona pakowana gdzie popadnie jak to maj? w zwyczaju darmowe hostingi oferuj?ce na przyk?ad darmowe fora.

(-) Norbert I de Catal?n

Mar?a

Reklamy tego typu nie zapewni? nam jakich? spektakularnych zysk?w. Jedynie zepsuj? estetyk? forum. Poza tym wiele os?b, w tym i ja, maj? zablokowane tego typu reklamy. I wreszcie - kto? b?dzie musia? si? z tych reklam rozlicza?, wykaza? doch?d, z?o?y? zeznanie itd. Dobrowolna zrzutka tych wad jest pozbawiona.

Fabio Schr?der

Zgadzam si? z pani? Mari?. Niestety - reklamy nie przynosz? zbyt du?ych zysk?w, a jedynie obni?? warto?? miejsca naszych dyskusji. Je?li mog?, to chcia?bym zapyta? - ile p?acimy miesi?cznie za serwer?
(–) Fabio Schr?der,
mieszkaniec.

Norbert I Catalan

Wychodzi 4,10 PLN za miesi?c przy czym op?ata jest roczna 49,20 tylko za konto na kt?rym jest Skarland.

(-) Norbert I de Catal?n

Mar?a

Niech mi pan wy?le na PW numer konta, to si? do?o??. Podejrzewam, ?e niekt?rzy te? si? do?o??. A bardzo w?tpliwym jest, by?my z reklam uzbierali chocia?by po?ow?.

Norbert I Catalan

Mo?e w przysz?ym roku zorganizujemy jak?? zbi?rk? jak b?d? niewyp?acalny cho? chwilowo w to w?tpi? (grunt to pozytywne my?lenie :) ), za ten rok ju? op?acone.

(-) Norbert I de Catal?n

Fabio Schr?der

No, to mam nadziej?, ?e kwestia reklam jest ju? rozwi?zana.
(–) Fabio Schr?der,
mieszkaniec.