Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Goedemorgen!

Zaczęty przez Philip van Egmond, Sobota, 25 Lip 2015, 11:08:38

Poprzedni wątek - Następny wątek

Philip van Egmond

Buenos dias!

No to tak, nazywam si? Philip van Egmond, dawniej van Gogh i postanowi?em wr?ci? do Niderland?w, wi?c tym samym zawita? do Imperium Skarlandu. Chcia?bym przede wszystkim pom?c zaktywizowa? moj? ojczyzn?, kt?r? los skierowa? tutaj. Prosi?bym kogo?, aby przybli?y? mi tutejsze warunki do uzyskania obywatelstwa i jak mog? zacz?? swoj? przygod? tutaj. :)

/-/ Philip van Egmond

Carlos Lorenzo de Medici y Zep

Buenos dias Señor,

witamy w Imperium Skarlandu. Cieszymy si?, ?e Kr?lestwo Niderland?w zostanie zaktywizowane. Co do obywatelstwa: wszystko opisane jest w Dekrecie o Obywatelstwie Imperium oraz Traktacie Stowarzyszeniowym z Niderlandami.
Jego Wielkoksi??eca i Katolicka Mo??,
Karol II Wawrzyniec de Medici i Zep
Wielki Ksi??? Toskanii, Ksi??? Florencji, Palestriny i Ferrary, Murcji i M?stoles,
Kr?l-M?czennik Imperium Skarlandu,
Gonfalonier Wojsk Patriarszch

Oliver de Funès

Witam serdecznie Señor, dobrze s?ysze?, ?e kto? nowy do??cza aby budowa? Imperium i jego regiony :)
(-) bp Oliver de Funès
- Biskup naczelny Ko?cio?a Ewangelicznego
- Generalny kontroler finans?w Imperium Skarlandu

Don Fernando ?lvarez d'Este y C?rdoba

Witam Señor w granicach Imperium Skarlandu. Uwa?am, ?e Kr?lestwa Korony Imperium powinno si? rozwija? wzbogacaj?c mozaik? kultur Imperium.
/-/ Sanctitas Vestra Clemens III
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae, etc.

Doña Leonor Catalina de M?dici

Señor van Egmond, witamy w Imperium .
Doña Leonor Catalina de M?dici - Catal?n

Carlos de M?dici

Witam serdecznie w Skarlandzie. Zapraszam tak?e do aktywnego uczestnictwa w ?yciu ca?ego Imperium :).

Philip van Egmond

Dzi?kuj? serdecznie za mi?e przywitanie, powoli b?d? si? zabiera? za spe?nianie warunk?w, aby uzyska? obywatelstwo. Cho? p?ki co to mam dylemat kogo ustawi? sobie w awatarze.  :)
/-/ Philip van Egmond

Leonardo Mario della Popoly

Witam Señor w Imperium. Gdyby? chcia? si? gdzie? zaaklimatyzowa? to zapraszam do Ksi?stwa Trydentu :)
Leonardo Mario kardyna? Castiglioni

Ksi??? Parmy, Hrabia Bolonii i Rimini, Pan Ziemi Lecce, Kardyna? Biskup ?wi?tego Ko?cio?a Rotryjskiego, Kamerling ?wi?tej Stolicy,
Dyrektor Zak?adu Prawa Rotryjskiego na UP, Gubernator Pa?stwa Ko?cielnego Rotria, Herold Wielki,
Prymas Demokracji Surme?skiej

Carlos Lorenzo de Medici y Zep

Cytat: Philip van Egmond w Sobota, 25 Lip 2015, 13:56:37
Cho? p?ki co to mam dylemat kogo ustawi? sobie w awatarze.  :)

Brakuje maso?skiego oczka Senor. :P
Jego Wielkoksi??eca i Katolicka Mo??,
Karol II Wawrzyniec de Medici i Zep
Wielki Ksi??? Toskanii, Ksi??? Florencji, Palestriny i Ferrary, Murcji i M?stoles,
Kr?l-M?czennik Imperium Skarlandu,
Gonfalonier Wojsk Patriarszch

Catalina d'Este y C?rdoba

Duquesa de Sevillano y M?dena,
Condesa de C?rdoba, Cavriago y Reggio Emilia

Don Alberto de Orange-Nassau

Witam Wasz? Ksi???c? Wysoko?? :)

Nie jestem pewien, ale wydaje mi si?, i? jako obywatel Niderland?w, posiada Pan automatycznie obywatelstwo Imperium.
Albert W. van Oranje-Nassau
ksi??? Niderland?w, Oranii, Nassau i Mediolanu, hrabia Cremony, Pawii i Mantui, Ksi??? Ora?ski

Philip van Egmond

Cytat: Carlos II w Sobota, 25 Lip 2015, 14:00:10

Spokojnie Wasza Arcychrze?cija?ska Moc,  Robespierre jest tylko przej?ciowy do czasu, a? nie znajd? fajnego konserwatysty. Niestety Evola mi tutaj jako? nie pasuje.  ;D

Cytat: Don Alberto de Orange-Nassau w Sobota, 25 Lip 2015, 14:54:11
Witam Wasz? Ksi???c? Wysoko?? :)

Nie jestem pewien, ale wydaje mi si?, i? jako obywatel Niderland?w, posiada Pan automatycznie obywatelstwo Imperium.

I ja witam serdecznie, wreszcie jaka? znajoma twarz. :D Je?li tak to by by?o super, postaram si? jeszcze sprowadzi? kogo? z Niderland?w. ;)
/-/ Philip van Egmond

Maria Dolores d'Este y C?rdoba

Regentka Ksi?stw Sewilli i Modeny oraz Hrabstwa C?rdoby,
Hrabina Cavriago

Philip van Egmond

W takim razie mam rozumie?, i? posiadam ju? obywatelstwo Kr?lestwa Skarlandu? Je?li tak to prosi?bym o jakie? wskazanie drogi, gdzie m?g?bym si? czym? zaj??.  ;) Jeszcze mam takie jedno pytanie, kto mo?e si? tutaj wypowiada??
/-/ Philip van Egmond

Louis Osip Oliver-Just

Cytat: Carlos II w Sobota, 25 Lip 2015, 14:00:10

Swego czasu w Niderlandach to ja mia?em w?wczas "oczko" na Robespierze. :D