Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Golden Camel 2015" - Al Rajn

Zaczęty przez Felipe Miguel de Guzm?n, Sobota, 19 Gru 2015, 13:35:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Felipe Miguel de Guzm?n

W Su?tanacie Al Rajn trwa coroczna edycja Golden Camel. W tym roku Imperium Skarlandzkie doczeka?o si? dw?ch nominacji, pierwsz? w kategorii "Wydarzenie Roku za granic?": Zbrojna agresja Imperium Skarlandu na Pa?stwo Ko?cielne Rotria oraz drug? w kategorii "Osobowo?? v-?wiata": Eleonora I - Jego Kr?lewska Mo??. W?adczyni Imperium Skarlandu. (typ kolegium redakcyjnego).

G?osy mo?na oddawa? od 15 do 31 grudnia, bezpo?rednio na adres redakcji:

er(@)alrajn.eu

Wszystkie zasady oddawania g?os?w s? dost?pne pod tym adresem:

http://forum.alrajn.eu/viewtopic.php?f=48&t=2950
/-/Don Felipe Miguel de Guzm?n SJ,
hrabia Badajoz

Don Fernando ?lvarez d'Este y C?rdoba

Golden Camel z roku na rok cieszy si? coraz wi?kszym zainteresowaniem w mikro?wiecie. Osobi?cie jestem gor?cym zwolennikiem takich przedsi?wzi?? i od d?u?szego czasu przygl?dam si? corocznym nominacj? w Golden Camel.
/-/ Sanctitas Vestra Clemens III
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae, etc.

Don Cosme Pedro de M?dici

Na pewno z jednej nominacji mo?emy by? dumni — osobowo?? v-?wiata. Nasza Arcykatolicka Kr?lowa Eleonora I to osoba wysokiego formatu co zosta?o dostrze?one i s?usznie. Natomiast z drugiej nominacji, nie koniecznie powinni?my by? dumni: zbrojna agresja Imperium Skarlandu na Pa?stwo Ko?cielne Rotria. Cho? intencje naszego pa?stwa by?y dobre, bo owa "agresja" mia?a na celu przyprowadzi? do porz?dku zepsute, zgnu?nia?e, rozpustne duchowie?stwo i rozk?adaj?ce si? struktury. Jak wiemy — nie odnios?o to pozytywnego skutku. Pomoc Imperium by?a dora?na i bardziej przypomina?a danie bu?ki osobie, kt?ra lata?a ob??kana po?r?d gruzowisk, a nie realn? pomoc.

Ksi??? Monderii i Saragossy
Sekretarz ds. Wojny
Rektor Akademii Kr?lewskiej w Toledo

Felipe Miguel de Guzm?n

Przypominam, ?e dzi? jest ostatnia okazja by odda? g?os w nominacjach Golden Camel. :)
/-/Don Felipe Miguel de Guzm?n SJ,
hrabia Badajoz

Czy kto? si? orientuje czy s? ju? wyniki?

Ksi??? Monderii i Saragossy
Sekretarz ds. Wojny
Rektor Akademii Kr?lewskiej w Toledo

Carlos de M?dici

Cytat: Don Cosme Pedro de M?dici w Wtorek, 12 Mar 2016, 19:32:10
Czy kto? si? orientuje czy s? ju? wyniki?

Tak, od ponad tygodnia: http://forum.alrajn.eu/viewtopic.php?f=48&t=3003&sid=4fd31f3181b513bbf2fdffa43ea915af

Zainteresowa? mnie natomiast dob?r fakt?w przez Redakcj? innej al raj?skiej gazety - Dar Al-Hayat. W najnowszym numerze, jednym z kilku wspomnianych wydarze? z v-?wiata jest to:
Cytat6.01.2016 – [Skarland]: JKM Eleonora II na mocy ordonansu powo?a?a Jego Kr?lewsk? Wysoko?? Don Carlosa Juana de Medici y Zep na stanowisko Naczelnego Dow?dcy Wielkiej Armady.

Nie wiedzia?em, ?e to a? takie wa?ne, ale czuj? si? zaszczycony :P.

Don Fernando ?lvarez d'Este y C?rdoba

Dobrze, ?e Wasza Wysoko?? zamie?ci? wyniki nominacji bo nie mog?em ich znale??. Z tego co widz? op?aca si? by? Prezydentem Mikro?wiatowej Unii Pi?karskiej, pe?en lans i fejm i jeste? fancy. :D Ale bez ?art?w, to ja jednak ?yj? w innym ?wiecie bo nigdy nie ogarnia?em tej ca?ej Unii Pi?karskiej i fanem meczyk?w nie jetem. :D

Cytat: Carlos Medici w Wtorek, 12 Mar 2016, 19:44:38

Cytat6.01.2016 – [Skarland]: JKM Eleonora II na mocy ordonansu powo?a?a Jego Kr?lewsk? Wysoko?? Don Carlosa Juana de Medici y Zep na stanowisko Naczelnego Dow?dcy Wielkiej Armady.

Nie wiedzia?em, ?e to a? takie wa?ne, ale czuj? si? zaszczycony :P.

Jakby to powiedzie? Wasza Wysoko??, jeste?cie s?awni. :) Ja da?bym Waszej Wysoko?ci z?otego wielb??da. :)
/-/ Sanctitas Vestra Clemens III
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae, etc.

Carlos de M?dici

CytatDobrze, ?e Wasza Wysoko?? zamie?ci? wyniki nominacji bo nie mog?em ich znale??. Z tego co widz? op?aca si? by? Prezydentem Mikro?wiatowej Unii Pi?karskiej, pe?en lans i fejm i jeste? fancy.

No w?a?nie tak si? w mikronacjach buduje fejm. Pierwszy warunek: p?e? ?e?ska (bo kobiet zawsze w mikronacjach deficyt a szkoda, cho? Skarland na tle v-?wiata jest na szcz??cie "niereprezentatywny" w tym wzgl?dzie :P) i drugi - udzielanie si? w, obecnie jedynej, platformie mi?dzyorganizacyjnej, czyli MUP ;).

CytatJakby to powiedzie? Wasza Wysoko??, jeste?cie s?awni. :)

Zdecydowanie :P. To chyba pierwszy raz kiedy pisze si? o mnie zagranic? wzgl?dnie neutralnie :P

CytatJa da?bym Waszej Wysoko?ci z?otego wielb??da. :)

Na razie chyba nie zas?u?y?em :D.