Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Nowy projekt

Zaczęty przez Norbert I Catalan, Czwartek, 24 Maj 2012, 18:23:09

Poprzedni wątek - Następny wątek

Norbert I Catalan

Dzisiaj wreszcie przedstawi? uko?czony projekt graficzny nowej strony Skarlandu. Zasadnicz? zmian? wobec pierwszej propozycji jest kompletna zmiana graficzna. Kompletny projekt strony g??wnej b?dzie dost?pny za kilka godzin.

(-) Norbert I de Catal?n
Kr?l Senior Skarlandu i Tytularny Kr?l Francji
"¿Porqu? no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Norbert I Catalan

I oto nowy projekt strony:
(kliknij prawym przyciskiem myszy na obrazie i wybierz opcj? pokarz obraz - tylko firefox)

(-) Norbert I de Catal?n

Mar?a

Bardzo ?adny, lekki i schludny. Chcia?abym jednak zapyta? czym jest ta "la puerta"? A tak?e kiedy mog? spodziewa? si? tego projektu w formie html?

Norbert I Catalan

"La Puerta" mo?e by? czym? w rodzaju Bramy Sarmackiej. Postaram si? w ci?gu tygodnia przerobi? to na html bo ostatnio krucho u mnie z czasem.

(-) Norbert I de Catal?n

Mar?a

No dobrze, ale dlaczego nazywamy to drzwiami? Rz?d rozpisze konkurs na t? nazw?.

Norbert I Catalan

Jak twierdzi s?ownik hiszpa?sko-polski puerta to te? brama :D, u?y?em tej nazwy tylko w projekcie. Konkurs na nazw? jest dobrym pomys?em.

(-) Norbert I de Catal?n

Faders ad Vankavig

puerta mi si? podoba :)
(*)

Mar?a

Puerta to bardziej by?yby drzwi, ewentualnie framuga, w kt?rych te drzwi stoj?. Ale do??cz? to do propozycji konkursowych.

Norbert I Catalan

Ja si? raczej nie wyrobi? z przerobieniem tego na html :( teraz musz? si? przespacerowa? po urz?dach, w czerwcu kolejna poprawka tym razem teoria egzaminu zawodowego no i wyjazd do W?och na 2 tygodnie wi?c jak kto? by? by ch?tny by napisa? kod html to mog? przes?a? pliki graficzne.

(-) Norbert I de Catal?n

Mar?a

Ja nie potrafi? tego zrobi?. Ale mog? kogo? poszuka?. Nawiasem, to m?g?by mi pan udzieli? dost?pu do serwera Skarlandu?

Norbert I Catalan

Przecie? otrzyma?a Pani dost?p do serwera.

(-) Norbert I de Catal?n

Mar?a

Nie przypominam sobie tego. Ale je?li tak by?o, to by?abym wdzi?czna gdyby wys?a? mi pan jeszcze raz dane na PW :)

Norbert I Catalan

Od przysz?ego tygodnia zaczynam prac? nad przerobieniem grafiki na stron? html. Chcia? bym aby?my wsp?lnie zastanowili si? nad informacjami jakie na niej umie?cimy. Nawigacja pozioma zwyk?a czy co? ala nawigacja rozwijana?

(-) Norbert I de Catal?n

Mar?a

Od strony technicznej to bez znaczenia.

Andreas

Ale od strony estetyki wg mnie to du?o znaczy. My?l? ?e taka rozwijana b?dzie naj?adniej wygl?da?.
(-) Andreas Camilo Guerra de Catal?n
JKM Andreas I
Kr?l Senior Skarlandu
Kr?l Skarlandu od 5 kwietnia 2011 r. do 19 lipca 2013 r.
Gubernator Baskonii
Selekcjoner reprezentacji Skarlandu od 10 lipca 2011 r.