Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Hola señoras y señores!

Zaczęty przez Doña Sof?a Leonor de M?dici, Piątek, 26 Lut 2016, 12:32:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

Doña Sof?a Leonor de M?dici

Cytat
Hola señoras y señores!

Wielce ciesz? si?, ?e mog? wreszcie przedstawi? Ludowi Skarlandzkiemu, kt?rym mi?o?ciwie przewodzi rod Medici, z kt?rego si? wywodz?. Obiecuj?, jako kr?lewska c?rka, siostra i ciotka, ?e b?d? wype?nia? swoje obowi?zki wobec Monarchii i Ludu, kt?remu chc? s?u?y?. Mam ogromn? nadzieje, ?e nie zawiod? Was, nie splami? nazwiska mojego zas?u?onego i bohaterskiego rodu.

¡Viva Imperio Scarlañol! Viva el Rey!

Doña Sof?a Leonor Maria de M?dici y Zep

Juan de Maykowski

Buenos d?as!

Rad jestem, ?e kolejna osoba do??czy?a do tak znamienitego rodu. Mam nadziej?, ?e p?jdzie Doña w ?lady swych krewnych i przysporzy chwa?y zar?wno w?asnej rodzinie jak i ca?emu Imperium Skarlandu. Pragn? r?wnie? zaprosi? Doñ? do Ksi?stwa Vandalii na lampk? wy?mienitego wina, kt?re przygotowuj? nasi Bracia Vandalscy na unurzanych w s?onecznym blasku winnicach.

Dios los bendiga!

Don Juan Dagobard de Maykowski
Ksi??? Vandalii
Wielki Mistrz Zakonu Rycerzy Chrystusowych Ziemi Vandalskiej

Don Fernando ?lvarez d'Este y C?rdoba

Witam Doñe w Imperium Skarlandu! Ciesz? si?, i? tak znamienity R?d jak Medyceusze powi?kszy? si? o osob? Dostojnej Ksi??niczki. Niech B?g Wszechmog?ca ma w opiece Wasz? Wysoko??, natomiast ja przesy?am Wam pasterskie b?ogos?awie?stwo.
/-/ Sanctitas Vestra Clemens III
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae, etc.

Carlos de M?dici

Witamy Doñ? w Imperium. Bardzo nas cieszy, i? nasza Babka zyska?a c?rk?, nasz Ojciec siostr?, za? my ciotk?. ?yczymy zar?wno Waszej Kr?lewskiej Wysoko?ci, jak i Skarlandowi, by Doña powi?kszy?a grono aktywnych obywateli.

Carlos Lorenzo de Medici y Zep

Najdro?sza Siostro!

Witam Ci? serdecznie w Imperium Skarlandu! Mam nadziej?, ?e poczujesz si? pod skrzyd?ami naszej Matki oraz rodu Medyceuszy i Zep?w jak w prawdziwym domu!
Jego Wielkoksi??eca i Katolicka Mo??,
Karol II Wawrzyniec de Medici i Zep
Wielki Ksi??? Toskanii, Ksi??? Florencji, Palestriny i Ferrary, Murcji i M?stoles,
Kr?l-M?czennik Imperium Skarlandu,
Gonfalonier Wojsk Patriarszch

Doña Sof?a Leonor de M?dici

Estimados Señores,

Dzi?kuj? za serdeczne powitanie i ?yczenia, ja r?wnie? mam przeogromn? nadziej?, ?e wszystko b?dzie wspaniale i dobrze b?dzie mi z Wami dzia?a?, jako moimi wsp??ziomkami :)

Felipe Miguel de Guzm?n

Witam Dostojn? Ksi??niczk? w Imperium Skarlandu. ?ycz? Waszej Wysoko?ci samych sukces?w by R?d Kr?lewski r?s? w si?? przysparzaj?c chwa?y ca?emu Imperium.
/-/Don Felipe Miguel de Guzm?n SJ,
hrabia Badajoz