Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Jak przyci?gn?? nowych mieszka?c?w?

Zaczęty przez Felipe de Surme?a, Sobota, 26 Maj 2012, 11:10:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

Felipe de Surme?a

Co radzicie? Jakie? blogi czy co??
Sr.Felipe de Surme?a
Jefe de la Canciller?a Real.

Faders ad Vankavig

Mo?na zorganizowa? jakie? sportowe ?wi?to, albo co?... W Nordii by?y sporty zimowe...
(*)

Octavien I Catalan

Ja proponuje zacz?? od siebie. Dlatego dobrze by by?o a?eby naprz?d sami byli?my aktywni. Na marginesie wida? kto kiedy ostatnio by? obecny na forum. Najwy?sze w?adze zapominaj? o nas.
Jego Kr?lewska Mo?? Octavien I Catal?n, z ?aski Bo?ej i przez Konstytucj?, Kr?l Senior Francji,  Ksi??e Skarlandu, Real Ciudad, Ju?rez, Santiago, Ksi??e Rzeczpospolitej Obojga Narod?w.

Mar?a

Cytat: "Octavien I Catalan"Ja proponuje zacz?? od siebie.

Chyba wydrukuj? t? my?l i powiesz? sobie nad ???kiem. Ufam, ?e pan Octavien ju? zacz?? od siebie i nied?ugo oszo?omi nas rezultatami tej pracy :)

Octavien I Catalan

Jedyne zobowi?zania jakie mam to te obywatelskie. Niekt?rzy zaniedbuj? te pa?stwowe i to w?a?nie te osoby do serca winny sobie wzi?? t? my?l mm. Pani.
Jego Kr?lewska Mo?? Octavien I Catal?n, z ?aski Bo?ej i przez Konstytucj?, Kr?l Senior Francji,  Ksi??e Skarlandu, Real Ciudad, Ju?rez, Santiago, Ksi??e Rzeczpospolitej Obojga Narod?w.

Mar?a

Prosz? mnie uprzedzi?, gdy zacznie pan skandowa? przed siedzib? rz?du "Warcho?y!", to zamkn? okno.

Octavien I Catalan

Pozwoli Pani, i? ogranicz? si? do publikowanych tekst?w. Na marginesie, nie rozumiem, dlaczego cytat jest w liczbie mnogiej.

Andreas

Ka?dy nast?pny post dotycz?cy jakie? k??tni/sprzeczki b?dzie usuwany i karany ostrze?eniem.

W gruncie rzeczy to takie posty robi? to co aktualnie jest.
(-) Andreas Camilo Guerra de Catal?n
JKM Andreas I
Kr?l Senior Skarlandu
Kr?l Skarlandu od 5 kwietnia 2011 r. do 19 lipca 2013 r.
Gubernator Baskonii
Selekcjoner reprezentacji Skarlandu od 10 lipca 2011 r.

Octavien I Catalan

Jestem zaniepokojony wypowiedzi? Kr?la Skarlandu. Niestety nie ma mo?liwo?ci kasowania wypowiedzi os?b. Takie dzia?ania s? sprzeczne z konstytucj?, kt?ra gwarantuje prawo: "do swobodnego wyra?ania i rozpowszechniania my?li za pomoc? pisma, s?owa lub jakiegokolwiek innego ?rodka przekazu". Wszelkie rodzaje cenzora w Skarlandzie s? zakazane.

Andreas

Skoro tak jest to ok, ale co z takich k??tni wynika, hmm? Nigdy nic nie da si? zbudowa?, je?li jeden do drugiego jest niech?tnie nastawiony.
(-) Andreas Camilo Guerra de Catal?n
JKM Andreas I
Kr?l Senior Skarlandu
Kr?l Skarlandu od 5 kwietnia 2011 r. do 19 lipca 2013 r.
Gubernator Baskonii
Selekcjoner reprezentacji Skarlandu od 10 lipca 2011 r.

Norbert I Catalan

hmm To mo?e jaka? terapia grupowa? :D

(-) Norbert I de Catal?n
Kr?l Senior Skarlandu i Tytularny Kr?l Francji
"¿Porqu? no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Mar?a

Chyba lobotomia...

Norbert I Catalan

Mo?e co? mniej inwazyjnego?

(-) Norbert I de Catal?n

Mar?a

Nie wiem. Szczerze powiedziawszy, to mnie si? ju? czegokolwiek odechciewa.

Norbert I Catalan

Mnie te?. Dlatego chyba czas najwy?szy sko?czy? z mikronacjami.

(-) Norbert I de Catal?n