Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Serdecznie witam!

Zaczęty przez Alberto S?nchez, Sobota, 30 Cze 2012, 17:47:51

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alberto S?nchez

Witam! Jestem Mohamed Moussa. Przyby?em do Was z my?l? o niezwyk?ej zabawie! Namiastka Hiszpanii w internecie jest ciekawym pomys?em, dlatego jestem tutaj :)
ALBERTO S?NCHEZ

Faders ad Vankavig

Witam w naszym pi?knym kraju!
(*)

Crist?bal de Surme?a

Witam Pana :D
Crist?bal de Surme?a

Alberto S?nchez

Bracia, dzi?ki za mi?e przyj?cie!
ALBERTO S?NCHEZ

Mar?a

Byleby nam pan nie zrobi? tutaj wirtualnego Al-Andalus :)

Alberto S?nchez

Troch? takiej arabskiej namiastki b?dzie, ale nie b?d? robi? ?adnego fundamentalistycznego nastroju :D
ALBERTO S?NCHEZ

Faders ad Vankavig

Aby?my i my rekonkwisty nie musieli przeprowadza? :P Don Pelayo by si? w grobie przewraca?...
(*)

Alberto S?nchez

Bardziej umiarkowan? i demokratyczn? wersj? b?d? promowa?. Z?o?y?em wniosek o za?o?enie zwi?zku religijnego opartego na chrze?cija?stwie i islamie.
ALBERTO S?NCHEZ

Faders ad Vankavig

Widzia?em, my?l? ?e to bardzo dobry pomys? z tym zjednoczeniem :P
(*)

Mar?a

A ja uwa?am, ?e na?ladowanie realnej religii mo?e godzi? w czyje? uczucia religijne. Ja np. bym nie chcia?a by kto? odgrywa? w Skarlandzie ko?ci?? katolicki.

Crist?bal de Surme?a

Cytat: "Mar?a"A ja uwa?am, ?e na?ladowanie realnej religii mo?e godzi? w czyje? uczucia religijne. Ja np. bym nie chcia?a by kto? odgrywa? w Skarlandzie ko?ci?? katolicki.

Chyba Pani sama przecie? za?o?y?a Powszechny Ko?ci?? Skarlandu oparty na zasadach chrze?cija?skich?
Crist?bal de Surme?a

Alberto S?nchez

Mo?e rzeczywi?cie przesadzi?em z uczuciami religijnymi. Zmienie to.
ALBERTO S?NCHEZ

Felipe de Surme?a

A ja zgadzam si? z Pani? Premier z kt?r? cz?sto polemizujemy :)
Sr.Felipe de Surme?a
Jefe de la Canciller?a Real.

Felipe de Surme?a

A zapomnia?em si? przywita?. Witam Pana Mohameda.
Sr.Felipe de Surme?a
Jefe de la Canciller?a Real.

Norbert I Catalan

Cytat: "Crist?bal de Surme?a"
Cytat: "Mar?a"A ja uwa?am, ?e na?ladowanie realnej religii mo?e godzi? w czyje? uczucia religijne. Ja np. bym nie chcia?a by kto? odgrywa? w Skarlandzie ko?ci?? katolicki.

Chyba Pani sama przecie? za?o?y?a Powszechny Ko?ci?? Skarlandu oparty na zasadach chrze?cija?skich?

W Kr?lestwie Skarlandu gwarantujemy wolno?? wyznania zar?wno realnego jak i wirtualnego, ka?dy mo?e pisa? prawdy g?oszone przez swoj? religi? ale bez przesady bo forum religijnym nie jeste?my. No i nie przeno?my ciemnoty polskiej zdominowanej przez ??dnych w?adzy patriarch?w ko?cielnych, kt?rzy mentalnie ?yj? w ?redniowieczu.

(-) Norbert I de Catal?n
Kr?l Senior Skarlandu i Tytularny Kr?l Francji
"¿Porqu? no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli