Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Wniosek

Zaczęty przez Faders ad Vankavig, Poniedziałek, 9 Lip 2012, 17:28:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Faders ad Vankavig

[center:3g8b69cc]Wniosek[/center:3g8b69cc]

Wnosz? zbadanie pope?nienia przest?pstwa (zgodnie z Kodeksem Karnym, art. 22 - naruszenie art. 13 konstytucji Skarlandu, art. 30 Kodeksu Karnego, art. 16 konstytucji, nie r?wne traktowanie wyzna? w kraju, oraz za przed?u?anie zatwierdzenia wniosk?w sk?adanych przeze mnie i wszelakich innych przest?pstwach, kt?re wyjd? na jaw razem z badaniem sprawy) obywatela Norberta de Catalan i ewentualne wszcz?cie post?powania karnego na podstawie danych wykrocze? prawnych. Pan Norbert C., jako moderator forum Skarlandu dopu?ci? si? nieprawej edycji mojej wypowiedzi, tym samym zmieniaj?c jej sens na moj? niekorzy?? (zamian? s?owa synonimu na snobizmu). Prosz? o prawe rozpatrzenie mojego wniosku.

~Faders ad Vankavig

Chcia?bym tak?e powiedzie?, ?e konstytucja posiada b??dy ortograficzne.
(*)

Norbert I Catalan

Prokuratura Generalna Kr?lestwa Skarlandu nie dopatrzy?a si? znamion przest?pstwa z tytu?u naruszenia Kodeksu Karnego oraz Konstytucji w zwi?zku z dyskryminowaniem niekt?rych zwi?zk?w wyznaniowych na terenie Kr?lestwa Skarlandu. Wszelkie zwi?zki wyznaniowe s? r?wno traktowane, a ostatnie Postanowienie Generaliatu Walencji dotycz?ce Ko?cio?a Rotryjskiego po interwencji w?adz centralnych Kr?lestwa Skarlandu zosta?o zmienione.
Ponad to nie dopatrzono si? przest?pstwa jako by przed?u?a?a si? procedura rozpatrywania Pana wniosk?w - na dzie? 09.07.2012 wszelkie z?o?one przez Pana wnioski s? zatwierdzone.
Po sprawdzeniu Log?w Administrator?w i Moderator?w forum system forum nie zarejestrowa? edycji pa?skich post?w, tak wi?c Pan m?g? pope?ni? b??d wpisuj?c s?owo synonimu.

Podsumowuj?c: Prokuratura Generalna po rozpatrzeniu Pana za?ale? stwierdza i? nie pope?niono przest?pstw o kt?re Pan pos?dza Kr?la Seniora Kr?lestwa Skarlandu.

(-) Norbert de Catal?n
Prokurator Generalny Kr?lestwa Skarlandu

PS. Po sprawdzeniu Konstytucji Kr?lestwa Skarlandu nie znalaz?em ?adnych b??d?w ortograficznych.

(-) Norbert I de Catal?n
Kr?l Senior Skarlandu i Tytularny Kr?l Francji
"¿Porqu? no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Faders ad Vankavig

Cytat: "Norbert I Catalan"Ponad to nie dopatrzono si? przest?pstwa jako by przed?u?a?a si? procedura rozpatrywania Pana wniosk?w - na dzie? 09.07.2012 wszelkie z?o?one przez Pana wnioski s? zatwierdzone.

Nie chcia?bym podwa?a? JKM spostrzegawczo?ci w wykonywanych obowi?zk?w, lecz jest wniosek z?o?ony przeze mnie dnia 4 lipca, na kt?ry do tej pory nie zosta?a podj?ta ?adna reakcja z Pa?skiej strony.
(*)

Mar?a

Zaczyna mnie to ju? dra?ni?. Odk?d pami?tam, to wszystkie doniesienia by?y przeciwko panu Norbertowi i to pan Norbert je potem rozpatruje. To jest bez sensu!

Norbert I Catalan

Cytat: "Mar?a"Zaczyna mnie to ju? dra?ni?. Odk?d pami?tam, to wszystkie doniesienia by?y przeciwko panu Norbertowi i to pan Norbert je potem rozpatruje. To jest bez sensu!

W Skarlandzie brak jest innych prokurator?w. Czy uwa?a Pani, ?e z?ama?em prawo, w kt?rym? z zarzut?w Pana Fadersa? Je?li tak to prosz? mi to przedstawi?.

Cytat: "Faders ad Vankavig"Nie chcia?bym podwa?a? JKM spostrzegawczo?ci w wykonywanych obowi?zk?w, lecz jest wniosek z?o?ony przeze mnie dnia 4 lipca, na kt?ry do tej pory nie zosta?a podj?ta ?adna reakcja z Pa?skiej strony.

Firma SSAT jest w?asno?ci? Skarbu Pa?stwa czyli podleg?? Ministerstwu Spraw Wewn?trznych czyli dok?adniej Pani Marii - Ja nie mam wp?ywu na sp??ki pa?stwowe.

(-) Norbert I de Catal?n

Mar?a

Cytat: "Norbert I Catalan"
Cytat: "Mar?a"Zaczyna mnie to ju? dra?ni?. Odk?d pami?tam, to wszystkie doniesienia by?y przeciwko panu Norbertowi i to pan Norbert je potem rozpatruje. To jest bez sensu!

W Skarlandzie brak jest innych prokurator?w. Czy uwa?a Pani, ?e z?ama?em prawo, w kt?rym? z zarzut?w Pana Fadersa? Je?li tak to prosz? mi to przedstawi?.

Uwa?am, ?e z?ama? pan nie prawo, ale zasady.

Cytat: "Norbert I Catalan"
Cytat: "Faders ad Vankavig"Nie chcia?bym podwa?a? JKM spostrzegawczo?ci w wykonywanych obowi?zk?w, lecz jest wniosek z?o?ony przeze mnie dnia 4 lipca, na kt?ry do tej pory nie zosta?a podj?ta ?adna reakcja z Pa?skiej strony.

Firma SSAT jest w?asno?ci? Skarbu Pa?stwa czyli podleg?? Ministerstwu Spraw Wewn?trznych czyli dok?adniej Pani Marii - Ja nie mam wp?ywu na sp??ki pa?stwowe.

Mo?liwe, ?e mi to umkn??o. Mo?na prosi? o link do tego?

Faders ad Vankavig

Raczej chodzi mi o AVAM, ale do SSAT te? z?o?y?em wniosek...
Kluczow? zasad? s?downictwa jest to, ?e nikt nie mo?e by? s?dzi? we w?asnej sprawie ("Nemo iudex idoneus in propria causa"), lecz drug? ("Neglegentia culpa est") - zaniedbanie jest win?...
(*)

Norbert I Catalan

Cytat: "Faders ad Vankavig"Raczej chodzi mi o AVAM, ale do SSAT te? z?o?y?em wniosek...
Kluczow? zasad? s?downictwa jest to, ?e nikt nie mo?e by? s?dzi? we w?asnej sprawie ("Nemo iudex idoneus in propria causa"), lecz drug? ("Neglegentia culpa est") - zaniedbanie jest win?...

Wniosek w sprawie AVAM zosta? zaakceptowany przez Pani? Mari? wi?c o co Panu chodzi? Nie prowadzimy rozprawy s?dowej (s?dzi? jest r?wnie? sam Kr?l Andreas I), Ja jestem prokuratorem a jako, ?e innych prokurator?w w Skarlandzie niema to ju? nie moja wina.
Wracaj?c do firmy AVAM to je?eli Pana oskar?enie sprowadza si? do braku utworzenia dzia?u to szczerze wsp??czuj?...

(-) Norbert I de Catal?n

Faders ad Vankavig

Ja sobie te? wsp??czuj? tego, ?e mieszkam w tak SPARALI?OWANYM pa?stwie...
Dlaczego Pan utrudnia mi prac??
(*)

Norbert I Catalan

Cytat: "Faders ad Vankavig"Ja sobie te? wsp??czuj? tego, ?e mieszkam w tak SPARALI?OWANYM pa?stwie...
Dlaczego Pan utrudnia mi prac??

Niby w czym Panu utrudniam? Je?eli dzia? nie powsta? mo?na przecie? utworzy? w?tek w dziale gospodarka no chyba, ?e to wielki problem. W Skarlandzie niema ustawowego obowi?zku tworzenia dzia??w dla firm. Mam obecnie wiele spraw na g?owie i Skarland nie nale?y obecnie do tych rzeczy kt?rym koniecznie musz? po?wi?ca? czas.

(-) Norbert I de Catal?n

Mar?a

Panowie. Nie k???cie si?! Sytuacja z prokuratur? jest chora i zadaniem nast?pnej kadencji b?dzie rozwi?za? ten problem.

Faders ad Vankavig

Cytat: "Mar?a"Panowie. Nie k???cie si?! Sytuacja z prokuratur? jest chora i zadaniem nast?pnej kadencji b?dzie rozwi?za? ten problem.

To koniecznie musi zosta? priorytetem nast?pnej kadencji...
(*)