Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Rozmowa og?lna

Zaczęty przez Andreas, Czwartek, 26 Lip 2012, 08:15:52

Poprzedni wątek - Następny wątek

Faders ad Vankavig

Przepraszam...
(*)

Mar?a

Cytat: "Andreas I"W tym tkwi haczyk ?e wg mojego krewnego Octaviena de Catalan mia? on zosta? nast?pc? tronu, bo w czym? tam mu si? na GG powiedzia?.

To ja powiem zatem WKM, ?e mam by? matriarchini? w Rotrii.

Ludzie, czy wy nie widzicie jakie to jest bezsensowne?!

Crist?bal de Surme?a

M?j ojciec z tego co wiem to rozmawia? z ksi?ciem Octavienem, lecz nie m?wi? nic o rzekomym tronie.
Crist?bal de Surme?a

Andreas

Pa?ski ojciec mia? pono? tak powiedzie?. Pono?. Wiem ?e to skomplikowane, ale temat jest ju? wyja?niony. Prosz? dok?adniej zaznajomi? si? z tym tematem w kt?rym jest dyskusja o tym. Lecz je?li Pani nie rozumie nic w tej kwestii to sami nie potrafimy dok?adniej wyt?umaczy? tego. ;)
(-) Andreas Camilo Guerra de Catal?n
JKM Andreas I
Kr?l Senior Skarlandu
Kr?l Skarlandu od 5 kwietnia 2011 r. do 19 lipca 2013 r.
Gubernator Baskonii
Selekcjoner reprezentacji Skarlandu od 10 lipca 2011 r.

Faders ad Vankavig

Rozumiemy tyle, ile jest tam napisane... ;)
(*)

Mar?a

Cytat: "Andreas I"Lecz je?li Pani nie rozumie nic w tej kwestii to sami nie potrafimy dok?adniej wyt?umaczy? tego. ;)

A czy mo?emy, na u?ytek mojego dobrego samopoczucia psychicznego, o tym temacie po prostu zapomnie?? :)

Faders ad Vankavig

My zapomnieli?my w chwili podpisania przeprosin Kr?la. Pani o tym nie wiedzia?a, ?eby zapomnie?...
(*)

Andreas

Cytat: "Mar?a"
Cytat: "Andreas I"Lecz je?li Pani nie rozumie nic w tej kwestii to sami nie potrafimy dok?adniej wyt?umaczy? tego. ;)

A czy mo?emy, na u?ytek mojego dobrego samopoczucia psychicznego, o tym temacie po prostu zapomnie?? :)

C?? temat jest ju? zako?czony, lecz je?li chce Pani abym co? wyt?umaczy? zapraszam na GG. Tam wsio jest pro?ciej ni? na forum ;)
JKM Andreas I
Kr?l Senior Skarlandu
Gubernator Baskonii

Mar?a

To teraz mo?e przejd?my do problemu strony g??wnej. Co? si? dzieje?

Norbert I Catalan

Je?eli chodzi o stron? to prac jeszcze nie zacz??em - nie mam za bardzo czasu aby usi??? i napisa? kod.

(-) Norbert I de Catal?n
Kr?l Senior Skarlandu i Tytularny Kr?l Francji
"¿Porqu? no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Mar?a

?wietnie.

Andreas

Cytat: "Mar?a"?wietnie.

Nie wiem czy ja to ?le zrozumia?em, ale swoje pi?? groszy dorzuc?. Kr?l Senior jeszcze prac nie zacz??, bo jak cz?sto wspomina "nie siedzi w Skarlandzie 24 h". Ka?dy po?wi?ca tyle czasu ile mo?e. Mi osobi?cie ta strona do szcz??cia nie jest potrzebna i uwa?am ?e nie ma si? co z ni? ?pieszy?. Mamy forum na kt?rym i tak 100% skarlandzkiego ?ycia si? odbywa.
JKM Andreas I
Kr?l Senior Skarlandu
Gubernator Baskonii

Crist?bal de Surme?a

B?d?my cierpliwi. Nie od razu Polski zbudowano.
Crist?bal de Surme?a

Mar?a

Pan Norbert od p?? roku nie by? w stanie rozpocz?? prac. Ale to nie o to chodzi. Je?eli wiedzia?, albo przewidywa?, ?e mo?e nie by? w stanie, to nie powinien bra? na siebie takiego zobowi?zania. A skoro si? zobowi?za?, to powinien jednak to zobowi?zanie wykona?.

Andreas

To jest tylko ?wiat wirtualny. P?? roku temu m?g? zrobi? stron?, ale nie by? w stanie przewidzie? ?e za p?? roku nie b?dzie mia? czasu. Kr?l Senior wzi?? na siebie zobowi?zanie i trzeba cierpliwie czeka?. Ja tam wol? poczeka? nawet rok i mie? ?adn? stronk? ni? robione na szybko takie po prostu co b?d?.
JKM Andreas I
Kr?l Senior Skarlandu
Gubernator Baskonii