Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Witam wszystkich obywateli Skarlandu!

Zaczęty przez Cheewazz Khadil, Piątek, 16 Lis 2012, 11:07:38

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cheewazz Khadil

By?bym wdzi?czny gdyby przes?a? mi don materia?y o owej Skarlandzkiej Wojnie Domowej z 2008 r. By?bym szczeg?lnie wdzi?czny gdyby materia?y owe przybra?by form? artyku?u kt?ry m?g?bym zamie?ci? w najnowszym wydaniu Res Publica, kt?ry zamierzam opublikowa? dzisiejszego lub jutrzejszego dnia :)

Pedro de Valdez

Okre?lenia DON prosz? wobec mnie niestosowa? - nie jestem Kr?lem Skarlandu :) ale materia? prze?l?. Mo?e Jego Kr?lewska Wysoko?? Norbert mi dodatkowo udzieli kilku informacji w ko?cu by? g??wnodowodz?cym wojsk Skarlandu w tej wojnie.

Cheewazz Khadil

Okre?lenie ,,don" w Eskwilinii zwyk?o si? u?ywa?, jako zwrot grzeczno?ciowy- odpowiednik polskiego ,,pan". Do kr?l?w zwyk?em si? zwraca? ,,Wasza Kr?lewska Mo??" :) Czy m?g?bym otrzyma? obiecany artyku?? Prosz? go wys?a? na moje PM na forum Skarlandu lub na adres: http://respublicaesqulina.wordpress.com ... 1-01-2013/

Pedro de Valdez

Jak tylko skonsultuj? kilka fakt?w z JKW Norbertem to prze?l? artyku?.

Cheewazz Khadil

Dzi?kuje za przes?ane materia?y. Opublikuje je w kolejnym wydaniu Res Publica, kt?re powinno ukaza? sie oko?o 1 lutego :)