Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Wydzielona tre?? z w?tku: Witam wszystkich obywateli Skarlandu!

Zaczęty przez gonzaga, Środa, 2 Mar 2013, 22:50:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

gonzaga

Nie ma to jak zamyka? w?tki w kt?rych skrytykuj? Kr?la Seniora c'nie?
/-/
Francesco Gonzaga

Norbert I Catalan

niech sobie Pan za?o?y oddzielny temat a nie b?dzie Pan pisa? co mu si? podoba w ka?dym w?tku.

(-) Norbert I de Catal?n
Kr?l Senior Skarlandu i Tytularny Kr?l Francji
"¿Porqu? no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

gonzaga

Wolno?? s?owa jest w ko?cu czy? nie?
Nie b?dzie Pan w?adc? mego sumienia!
/-/
Francesco Gonzaga

Norbert I Catalan

Jaki? porz?dek na forum by? musi.

(-) Norbert I de Catal?n

gonzaga

Czyli nie mo?na wyra?a? w?asnego zdania,je?li nie jest takie jak Pa?skie?
/-/
Francesco Gonzaga

Norbert I Catalan

Mo?na jednak je?eli Pa?skie zdanie nie odnosi si? do tre?ci w?tku to tworzy to ba?agan. Wszelkie uwagi mo?e Pan zg?asza? w nowym za?o?onym przez siebie w?tku w odpowiednich do tego dzia?ach forum np. Offtopic gdzie toczone s? dyskusje og?lne lub w dzia?ach rz?dowych je?eli ma Pan do nich dost?p a Pa?skie za?alenie/skarga/lub stwierdzenie, ?e w Skarlandzie panuje jaka? stwierdzona, przez pana tyrania dotyczy dzia?a? rz?du lub te? w ka?dym innym dziale. Dyskusj? w tym w?tku uwa?am z Panem za zako?czon?, a obecny w?tek zostanie podzielony na dwa odr?bne.

(-) Norbert I de Catal?n

gonzaga

Bo co?
/-/
Francesco Gonzaga

Pedro de Valdez

Ale Pan pyskaty. Nie jest Pan skarlandzkim obywatelem to raczej konstytucyjne swobody Pana si? nie tycz? i mo?na bez orzeczenia s?du Pana deportowa?, acz kolwiek mog? by? w b??dzie dawno w Skarlandzie mnie nie by?o i niwiem jakie s? teraz uwarunkowania prawne.

gonzaga

To deportujcie,na co czekacie?
Ska?cie na ?mier? najlepiej skoro konstytucyjne swobody si? mnie nie tycz?!
/-/
Francesco Gonzaga

Pedro de Valdez

Kara? na ?mier? to chyba niewolno. A co do swob?d to napisa?em "chyba, ze si? co? zmieni?o".
Swoj? drog? co si? Panu w obecnym rz?dzie nie podoba bo ca?ej tej pseudoopozycji w Skarlandzie nie rozumiem.

Miguel apo Zep

Ksi??e Gonzaga!
Przywo?uj? ksi?dza do porz?dku. Ksi?dza zachowanie jest karygodne. Nie m?wi? o nale?eniu do opozycji Jego Kr?lewskiej Wysoko?ci Norberta, bo do tego ka?dy ma prawo. Chodzi mi o spos?b ksi?dza zachowania, kt?ry jest nietaktowny i niekulturalny. Prosz? wyra?a? sw?j sprzeciw, ale w spos?b zgodny z normami obyczajowymi i spo?ecznymi, bo to co robisz, jest niczym innym jak g?wniarstwem.
Miguel apo Zep
Ksi??? Surmenii

gonzaga

Przepraszam bardzo,a gdzie by?em niekulturalny?
Nikogo nie obrazi?em,nie znies?awi?em,wyra?am jedynie swoje zdanie.
A czym jest gro?enie deportowaniem itp?
/-/
Francesco Gonzaga

Andreas

Panie Gonzaga, porz?dek musi by? i wszelkie k??tnie prosz? przeprowadza?, nie wiem na PW, na GG, na Facebook'u czy na innym wynalazku. Tu obowi?zuj? zasady KULTURY OSOBISTEJ. Mo?na zwr?ci? uwag? dowolnemu u?ytkownikowi, ale powinien wystarczy? to tylko jeden post i to w taki spos?b aby nie wywo?ywa? on oburzenia ca?ego kraju. Nie trzeba od razu pisa? miliona post?w na ten sam temat. To, ?e nie darzy Pan sympati? Kr?la Seniora to ka?dy wie, ale trzeba si? szanowa?. Nic nie mam do Pana, bo nic mi Pan nie zawini? - ale po prostu k??tnie s? nie wskazane, bo k??tnia do niczego nie doprowadzi. Je?li Skarland ma by? mikronacj? na poziomie to takich wybryk?w ma by? jak najmniej.
(-) Andreas Camilo Guerra de Catal?n
JKM Andreas I
Kr?l Senior Skarlandu
Kr?l Skarlandu od 5 kwietnia 2011 r. do 19 lipca 2013 r.
Gubernator Baskonii
Selekcjoner reprezentacji Skarlandu od 10 lipca 2011 r.

Miguel apo Zep

Nie zamierzam si? z Bratem wdawa? w ja?owe dyskusje. Prosz? jednak pami?ta?, ?e czym innym jest konstruktywna krytyka i rzeczowa dyskusja, a czym innym krzykactwo i rzucanie has?ami.
Pozwol? sobie nadmieni?, ?e Jego ?wi?tobliwo?? przed paroma chwilami, raczy? odebra? Bratu nominacj? prezbiteratu. Prosz? wi?c usun?? herb prezbitera ze swoich podpis?w.
http://www.rotria.boo.pl/forum/index.ph ... rdseen#new
Miguel apo Zep
Ksi??? Surmenii

gonzaga

Cytat: "Andreas I"Panie Gonzaga, porz?dek musi by? i wszelkie k??tnie prosz? przeprowadza?, nie wiem na PW, na GG, na Facebook'u czy na innym wynalazku. Tu obowi?zuj? zasady KULTURY OSOBISTEJ. Mo?na zwr?ci? uwag? dowolnemu u?ytkownikowi, ale powinien wystarczy? to tylko jeden post i to w taki spos?b aby nie wywo?ywa? on oburzenia ca?ego kraju. Nie trzeba od razu pisa? miliona post?w na ten sam temat. To, ?e nie darzy Pan sympati? Kr?la Seniora to ka?dy wie, ale trzeba si? szanowa?. Nic nie mam do Pana, bo nic mi Pan nie zawini? - ale po prostu k??tnie s? nie wskazane, bo k??tnia do niczego nie doprowadzi. Je?li Skarland ma by? mikronacj? na poziomie to takich wybryk?w ma by? jak najmniej.

A? tak moje posty dzia?aj?,?e wywo?uj? oburzenie ca?ego kraju?
/-/
Francesco Gonzaga