Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Wydzielona tre?? z w?tku: Witam wszystkich obywateli Skarlandu!

Zaczęty przez gonzaga, Środa, 2 Mar 2013, 22:50:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

gonzaga

Cytat: "Miguel Sforza"Nie zamierzam si? z Bratem wdawa? w ja?owe dyskusje. Prosz? jednak pami?ta?, ?e czym innym jest konstruktywna krytyka i rzeczowa dyskusja, a czym innym krzykactwo i rzucanie has?ami.
Pozwol? sobie nadmieni?, ?e Jego ?wi?tobliwo?? przed paroma chwilami, raczy? odebra? Bratu nominacj? prezbiteratu. Prosz? wi?c usun?? herb prezbitera ze swoich podpis?w.
http://www.rotria.boo.pl/forum/index.ph ... rdseen#new

A jakie jest uzasadnienie odebrania prezbiteratu?
/-/
Francesco Gonzaga

Miguel apo Zep

Jego ?wi?tobliwo?? nie musi si? Panu t?umaczy? ze swoich postanowie?. Prosz? samemu wyci?gn?? wnioski ze swojego post?powania w ostatnich dniach i odpowiedzie? sobie na to pytanie.
Miguel apo Zep
Ksi??? Surmenii

gonzaga

Bo?e....
Nast?pny gimnazjalista z pryszczami,co podnieca go wirtualna w?adza,?ycz? powodzenia i znalezienia przyjaci?? w realu
/-/
Francesco Gonzaga

Miguel apo Zep

Jest Pan ?a?osny... Nie b?d? tego nawet komentowa?, po c?? strz?pi? sobie j?zyk.
Miguel apo Zep
Ksi??? Surmenii

gonzaga

A Pana Przyw?dca nie jest?
?adnej rozmowy,?adnego kontaktu,tylko od razu odwo?anie...

Tak dla jasno?ci,m?j poprzedni post nie dotyczy? Pana,tylko Pana ?wi?tobliwo?ci
/-/
Francesco Gonzaga

Norbert I Catalan

Panie Francesco prosz? aby si? Pan uspokoi? i ju? nie kontynuowa? tematu.
Je?eli ma Pan jakie? uwagi dotycz?ce odwo?ania to prosz? kierowa? si? do odpowiednich w?adz Rotrii w celu uzyskania wyja?nie?.

(-) Norbert I de Catal?n
Kr?l Senior Skarlandu i Tytularny Kr?l Francji
"¿Porqu? no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Miguel apo Zep

Z dost?pnych mi informacji wynika, ?e zar?wno ja, jak i Jego ?wi?tobliwo??, od wielu lat pryszczy (tr?dziku m?odzie?czego) nie mamy. Ja bynajmniej kl?sk? gimnazjum nie zosta?em nigdy dotkni?ty, za co nie przestaj? w pacierzu dzi?kowa? Niebiosom. Pr?dzej Pa?skie zachowanie wskazuje na mleko pod nosem, miast w?s?w. Z serca radz? zmian? tego stanu rzeczy, bo nie wr??y to Panu pomy?lnej przysz?o?ci w mikro?wiecie.
Miguel apo Zep
Ksi??? Surmenii

gonzaga

Oczywi?cie pryszcze by?y metafor?,nie twierdz? ?e je posiadacie,co do w?s?w posiada?em ale zgoli?em,tak?e nie trafi? tu Pan :)
/-/
Francesco Gonzaga

Miguel apo Zep

Gdyby Pan by? ?askaw zauwa?y?, to w odpowiedzi kontynuowa?em metafor? i wysnu?em kolejn?. Pomijaj?c jednak to, nie trafi? Pan z m?odym wiekiem Jego ?wi?tobliwo?ci ;)
Miguel apo Zep
Ksi??? Surmenii

gonzaga

Rozumiem Pana metafor? :)
A co do nie trafienia,c?? taka karma :P
/-/
Francesco Gonzaga