Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Odezwa Kortez Walencji do Kr?la Skarlandu

Zaczęty przez Norbert I Catalan, Sobota, 13 Lip 2013, 16:02:09

Poprzedni wątek - Następny wątek

Norbert I Catalan

Wasza Kr?lewska Mo?? Andreasie I de Catal?n
Kortezy Walencji s? zaniepokojone faktem przysz?ego panowania Manuela de Catal?n, w mniemaniu w?adz autonomicznych osoba ta mo?e stanowi? zagro?enie dla istnienia autonomii Walencji a id?c dalej mo?e zagrozi? Kr?lestwu Skarlandu jako osoba aktywnie udzielaj?ca si? Kiprii, warto przypomnie?, ?e Pan Manuel w osobie Pana Fadersa nie tak dawno ?mia? publicznie oskar?a? WKM o dzia?ania przeciwko Kiprii. Wsp?lnota Walencji nie b?dzie biernie przygl?da? si? poczynaniom Manuela jako Kr?la Skarlandu i zapewnia, ?e w przypadku jego proklamacji na Kr?la Wsp?lnota Walencji wyst?pi z Kr?lestwa Skarlandu.

(-) Norbert I de Catal?n
Kr?l Senior Skarlandu i Tytularny Kr?l Francji
"¿Porqu? no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Manuel Gurrera

CytatKortezy Walencji s? zaniepokojone faktem przysz?ego panowania Manuela de Catal?n, w mniemaniu w?adz autonomicznych osoba ta mo?e stanowi? zagro?enie dla istnienia autonomii Walencji a id?c dalej mo?e zagrozi? Kr?lestwu Skarlandu jako osoba aktywnie udzielaj?ca si? Kiprii
Manuel de Catalan niegdy nie by? w Ciprofloksji.

Cytatwarto przypomnie?, ?e Pan Manuel w osobie Pana Fadersa nie tak dawno ?mia? publicznie oskar?a? WKM o dzia?ania przeciwko Kiprii.
Manuel de Catalan nigdy nie by? Fadersem i na odwr?t.

CytatWsp?lnota Walencji nie b?dzie biernie przygl?da? si? poczynaniom Manuela jako Kr?la Skarlandu i zapewnia, ?e w przypadku jego proklamacji na Kr?la Wsp?lnota Walencji wyst?pi z Kr?lestwa Skarlandu.
Wsp?lnota Walencji jeszcze nie zna osoby i przysz?ej polityki Manuela de Catal?n.

Jego Kr?lewska Mo?ci Don Norbercie de Catal?n.

Jakie? zagro?enie sprawia osoba Manuela de Catal?n dla istnienia autonomii? Jeszcze mnie JKM nie pozna?. Prowadz? v-?ycie o charakterze wielow?tkowym i nikt tego nie mo?e mi zabroni?. Moja v-osoba w Skarlandzie nie ma nic do mojej realnej cho?by wiwisekcji, czy osobowo?ci. V-osoba Fadersa ad Vankaviga ju? mnie nie obowi?zuje. Po prostu porzuci?em ten projekt (tak si? czasem zdarza w v-?wiecie). W Ciprofloksji jestem zupe?nie innym cz?owiekiem, tak samo w Nartlandzie czy La Palmie. Nie zwyk?em ??czy? tych osobowo?ci. Gdybym chcia?, m?g?bym by? wsz?dzie z t? sam? facjat?, jednak?e aby "wtopi?" si? w pewien nar?d, nale?y przyj?? pewne postawy. Chyba zgodzi si? ze mn? Jego Kr?lewska Mo??, ?e nar?d skarlandzki r??ni si? od ciprofloksja?skiego, a ja po prostu chc? wczu? si? w klimat. Prosz? pozostawi? wszelkie uprzedzenia przy osobie zmar?ego Pana Fadersa ad Vankavig i prosz? przesta? si? ba?, bo na prawd? nie ma o co. Nie rozumiem dlaczego akurat Walencja mia?aby ucierpie? na tej zmianie?

Pozdrawiam i o zdrowie pytam (po tym wypadku)!

~ Nast?pca tronu Kr?lestwa Skarlandu - Jego Ksi???ca Wysoko?? Manuel de Catal?n

hr. F. Vazquez de Saavedra

CytatManuel de Catalan nigdy nie by? Fadersem i na odwr?t.

Obawiam si?, ?e jest p. w b??dzie. Przeciwko panu wszcz?to post?powanie karnego z mojego zawiadomienia z?o?onego wczoraj. Za??czony dow?d rzeczowy w postaci logowa?/adres?w IP oraz godzin i nick?w jasno wskazuje, ?e Manuel de Catalan jest t? sam? osob? co Faders ad Vankavig.

Ko?cz?c! Wystarczy?o bowiem poprosi? o prawne uregulowanie to?samo?ci poprzez zmian? wizerunku, a nie zak?adanie drugiego konta. W tym momencie ?mier? ob. Fadersa ad Vankaviga wydaje si? naturalna, jednak?e jest to nieco bardzo dziwne, sk?d nagle niejaki Faders ad Vankavig zainteresowa? si? Skarlandem i postanowi? wej?? w struktur? Rodziny Kr?lewskiej panuj?cej w Skarlandzie? Prosz? mi to wyja?ni?. Jako osoba publiczna nie znajduj? na to ?adnej odpowiedzi. "V-osoba Fadersa ad Vankaviga ju? mnie nie obowi?zuje. Po prostu porzuci?em ten projekt (tak si? czasem zdarza w v-?wiecie)." napisa? pan. Ciesz? si? bardzo - ale projekt swojej osoby mo?na porzuci? w innym pa?stwie rozpoczynaj?c ?ycie w kolejnym. Tutaj dosz?o jednak do dziwnego zdarzenia, gdzie p. postanowi? sobie po?y? kilkana?cie godzin na dwa fronty ... Czego jeszcze si? dowiemy?
(-) hr. Francisco Vazquez de Saavedra
- Kanclerz Kr?lewski - od 23 wrze?nia 2013r.
- Przewodnicz?cy Inicjatywy Obywatelskiej Ocalenia Narodowego - od 19 lipca do 31 sierpnia 2013r., Cz?onek IOON - od 16 czerwca 2013r.
- Deputowany Kortez Walencji (Corts de València) - od 14 lipca 2013r.
- Przyw?dca manifestacji obywatelskiej z dnia 17 czerwca 2013r.
- Autor "Carta Abierta" - listu otwartego skierowanego do cz?onk?w IOON.
- Udzia?owiec Grupy EL REINO (5 proc. akcji - od 11 grudnia 2013r.)

Norbert I Catalan

Cytat: Manuel de Catalan w Sobota, 13 Lip 2013, 16:37:17
Pozdrawiam i o zdrowie pytam (po tym wypadku)!
Nadzwyczaj dobrze, cho? informacja o tym, ?e Pan jest nast?pc? tronu o ma?o mnie do grobu nie zaprowadzi?a.

(-) Norbert I de Catal?n
Kr?l Senior Skarlandu i Tytularny Kr?l Francji
"¿Porqu? no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Manuel Gurrera

Cytat: Francisco Vazquez de Saavedra w Sobota, 13 Lip 2013, 20:05:24
CytatManuel de Catalan nigdy nie by? Fadersem i na odwr?t.

Obawiam si?, ?e jest p. w b??dzie. Przeciwko panu wszcz?to post?powanie karnego z mojego zawiadomienia z?o?onego wczoraj. Za??czony dow?d rzeczowy w postaci logowa?/adres?w IP oraz godzin i nick?w jasno wskazuje, ?e Manuel de Catalan jest t? sam? osob? co Faders ad Vankavig.
Ot?? nie, Faders ad Vankavig i Manuel de Catalan maj? wykreowane odr?bne osobowo?ci. Dlatego te? mo?na powiedzie?, ?e s? innymi osobami. (Ale to nie jest miejsce na tego typu spamy - bo do tego jest prokuratura). Jestem jednak ?wiadomy swojej winy, kt?r? pope?ni?em jako osoba realna w stosunku do Skarlandu. Ja, jako osoba realna posiadam (bo nadal) dwa k?ta na forum Skarlandu, jednak to nie oznacza, ?e te dwie osoby s? t? sam? osob? - bo nie s?.

CytatJednak?e jest to nieco bardzo dziwne, sk?d nagle niejaki Faders ad Vankavig zainteresowa? si? Skarlandem i postanowi? wej?? w struktur? Rodziny Kr?lewskiej panuj?cej w Skarlandzie?
Nie mam obowi?zku tutaj tego Panu m?wi?, ale z grzeczno?ci i szacunku do Pa?skiej osoby powiem, ?e jest to skutkiem pro?by, jak? skierowa? do Fadersa Jego Kr?lewska Mo?? Andreas I.

CytatCzego jeszcze si? dowiemy?
A co to przes?uchanie?
~ Nast?pca tronu Kr?lestwa Skarlandu - Jego Ksi???ca Wysoko?? Manuel de Catal?n