Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Posiad?o?? Jego Raghallskiej Mo?ci

Zaczęty przez Faders ad Vankavig, Poniedziałek, 26 Gru 2011, 23:26:03

Poprzedni wątek - Następny wątek

Norbert I Catalan

no ju? nie z ka?dym. Resort Obrony nie jest zwi?zany z s?downictwem ani w og?le z wymiarem sprawiedliwo?ci.

(-) Norbert I de Catal?n
Kr?l Senior Skarlandu i Tytularny Kr?l Francji
"¿Porqu? no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Faders ad Vankavig

Dlaczego nie jest? Na jakiej podstawie Pan tak s?dzi... Po co w og?le potrzebny jest nam s?d? Potrzebny, aby skazywa? tych, kt?rzy pope?niaj? przest?pstwo, aby chroni? (OBRONI?) spo?ecze?stwo przed tymi lud?mi...
(*)

Norbert I Catalan

Czy Pan jest z Parlandii?
MINISTERSTWO OBRONY KR?LESTWA SKARLANDU ZWANE R?WNIE? MINISTERSTWEM OBRONY NARODOWEJ KR?LESTWA SKARLANDU (co Rz?d to inna nazwa) NIE JEST RESORTEM ODPOWIEDZIALNYM ZA WYMIAR SPRAWIEDLIWO?CI A ZA BEZPIECZE?STWO NARODOWE CZYLI ODPOWIADA ZA DZIA?ANIA SI? I KORPUS?W BEZPIECZE?STWA PA?STWOWEGO KR?LESTWA SKARLANDU.

(-) Norbert I de Catal?n

Faders ad Vankavig

Po pierwsze prosz? mnie nie obra?a?... Nie jestem z ?adnej Parlandii. Nawet nie wiem co to jest... Po drugie nie ?ycz? sobie, a?eby pisa? pan do mnie drukowanymi literami. Odbieram to jako krzyk... Zatem jaki resort odpowiada za urz?d s?du?
(*)

Norbert I Catalan

Ministerstwo Spraw Wewn?trznych

(-) Norbert I de Catal?n

Faders ad Vankavig

rozumiem... Dzi?kuj? za wyja?nienie i mi?? rozmow? ;)
(*)

Mar?a

A to s?d nie powinien by? niezale?ny i niezawis?y?

Faders ad Vankavig

jego wyrok - owszem :)
(*)

Norbert I Catalan

Cytat: "Mar?a"A to s?d nie powinien by? niezale?ny i niezawis?y?

Og?lnie resort sprawiedliwo?ci podlega wydzia?owi sprawiedliwo?ci Ministerstwa Spraw Wewn?trznych Kr?lestwa Skarlandu.
S?dy musz? by? niezawis?e tak stanowi konstytucja.

(-) Norbert I de Catal?n

Mar?a

To teraz ju? nie wiem. W Skarlandzie to w ko?cu s?dy s? niezawis?e czy ich wyroki?

Faders ad Vankavig

obecnie s?dy... ;)
(*)

Faders ad Vankavig

[center:247rxd61]Testament[/center:247rxd61]

Ja, ni?ej podpisany Faders ad Vankavig postanawiam napisa? testament w celu uregulowania interes?w maj?tkowych. M?j pa?ac przekazuj? w r?ce mojego nieletniego jeszcze syna - Darinoi'a ad Vankavig, kt?ry przebywa w chwili obecnej na terytorium Shvaezilandu. Firm? Ad Vankavig Aviones i Motores, oraz SkarlandAir i SkarlandAir regional przekazuj? tak?e Darinoi'owi ad Vankavig. Natomiast Ad Vankavig Energia zostawiam starszemu synowi - Abdullahowi ad Vankavig (ad Aykmvig), kt?ry ostatnio dzia?a? w Islamskiej Federacji. Siebie polecam skremowa? i pochowa? na cmentarzu raghallskim w Uhmolog na terytorium Nordii.
(*)

Andreas

(-) Andreas Camilo Guerra de Catal?n
JKM Andreas I
Kr?l Senior Skarlandu
Kr?l Skarlandu od 5 kwietnia 2011 r. do 19 lipca 2013 r.
Gubernator Baskonii
Selekcjoner reprezentacji Skarlandu od 10 lipca 2011 r.

Faders ad Vankavig

(*)