Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Uchwa?a Rz?du JKM 2/2012

Zaczęty przez Mar?a, Poniedziałek, 7 Maj 2012, 00:11:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mar?a

Wasza Kr?lewska Mo??,

Min?? ju? ponad tydzie? od przed?o?enia uchwa?y. Czy mogliby?my pozna? stanowisko WKM w tej sprawie?

Norbert I Catalan

Propozycj? uchwa?y przed?o?y?a Pani w dniu 6 maja, Pani Rz?d zosta? powo?any 12 maja czyli projekt uchwa?y zosta? przed?o?ony bezprawnie podczas trwania kadencji poprzedniego Rz?du.

(-) Norbert I de Catal?n
Kr?l Senior Skarlandu i Tytularny Kr?l Francji
"¿Porqu? no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Andreas

Osobi?cie uchwa?? bym podpisa?, ale skoro pro?ba o jej podpisanie pad?a przed powo?aniem rz?du to raczej tego zrobi? nie mog?.
(-) Andreas Camilo Guerra de Catal?n
JKM Andreas I
Kr?l Senior Skarlandu
Kr?l Skarlandu od 5 kwietnia 2011 r. do 19 lipca 2013 r.
Gubernator Baskonii
Selekcjoner reprezentacji Skarlandu od 10 lipca 2011 r.

Mar?a

Co prawda wola?abym to konwalidowa?, ale ponownie przed?o?y? uchwa?? r?wnie? mog?.

Niniejszym zwracam si? do Waszej Kr?lewskiej Mo?ci z pro?ba o podpisanie uchwa?y rz?du.

CytatUchwa?a Rz?du Jego Kr?lewskiej Mo?ci 2/2012
ws. Kr?lestwa Agurii

Art. 1
1. Rz?d Jego Kr?lewskiej Mo?ci zaprzesta? uznawania Kr?lestwa Agurii za niepodleg?e pa?stwo.
2. Jednocze?nie Rz?d JKM postanowi? wycofa? swoje poparcie dla sugerowanego po?o?enia Agurii na Estelli.

Art. 2
Uchwa?a wchodzi w ?ycie z chwil? og?oszenia.

Norbert I Catalan

Zastanawia?a si? Pani jak Skarland b?dzie wygl?da? po tym je?eli Kr?l to podpisze? Ot?? taka praktyka jest godna yoyonacji!
Drugie pytanie: Dlaczego zaprzestajemy uznawa? Agurie za niepodleg?e pa?stwo? Czy?by stracili swoj? niepodleg?o???

(-) Norbert I de Catal?n

Mar?a

Cytat: "Norbert I Catalan"Zastanawia?a si? Pani jak Skarland b?dzie wygl?da? po tym je?eli Kr?l to podpisze? Ot?? taka praktyka jest godna yoyonacji!

Je?li mam by? szczera, to nie ja uzna?am yoyonacj?. Prosz? nie mie? do mnie pretensji, ?e to odkr?cam.

CytatDrugie pytanie: Dlaczego zaprzestajemy uznawa? Agurie za niepodleg?e pa?stwo? Czy?by stracili swoj? niepodleg?o???

Bo nie le?y to w naszym interesie. Aguria niech sobie spokojnie istnieje. Ale my nie musimy jej uznawa? :)

Andreas

Po namy?le stwierdzam, ?e nie podpisz? tej ustawy, tak jak Kr?l Senior wspomnia?, "taka praktyka godna jest yoyonacji".

I z tego miejsca mam pro?b?, skierujmy temat Agurii na boczny tor a zajmijmy si? bardziej wa?nymi, krajowymi sprawami.
(-) Andreas Camilo Guerra de Catal?n
JKM Andreas I
Kr?l Senior Skarlandu
Kr?l Skarlandu od 5 kwietnia 2011 r. do 19 lipca 2013 r.
Gubernator Baskonii
Selekcjoner reprezentacji Skarlandu od 10 lipca 2011 r.

Mar?a

Bardzo bym chcia?a zaj?? si? te? innymi sprawami, ale natrafiam p?ki co na op?r. Pan Norbert Catalan chyba si? na mnie obrazi? i tej strony ju? nie przygotuje, a JKM torpeduje dotychczasow? polityk? rz?du. Nieweso?a to jest perspektywa.

Octavien I Catalan

Je?li jedna ustawa to polityka rz?du to ja dzi?kuje. Zreszt? ca?y rz?d to "jedno??".
Jego Kr?lewska Mo?? Octavien I Catal?n, z ?aski Bo?ej i przez Konstytucj?, Kr?l Senior Francji,  Ksi??e Skarlandu, Real Ciudad, Ju?rez, Santiago, Ksi??e Rzeczpospolitej Obojga Narod?w.

Norbert I Catalan

Cytat: "Mar?a"Bardzo bym chcia?a zaj?? si? te? innymi sprawami, ale natrafiam p?ki co na op?r. Pan Norbert Catalan chyba si? na mnie obrazi? i tej strony ju? nie przygotuje, a JKM torpeduje dotychczasow? polityk? rz?du. Nieweso?a to jest perspektywa.

Pani Mario stron? przygotuj?, ale ostatnio u mnie ci??ko z czasem   :(  Przygotuj? projekt strony tak szybko jak to mo?liwe.

(-) Norbert I de Catal?n

Mar?a

Obawiam si?, ?e jak si? nie wyrobimy przed ko?cem maja to mnie poch?onie sesja :(

Norbert I Catalan

W takim razie zmotywowa?a mnie Pani dobrze, ?e pi?tek mam wolny to si? tym zajm?.

(-) Norbert I de Catal?n