Aktualności:

Rejestracja wy??czona. Pa?stwo Skarlandzkie w dniu 8 marca 2017 roku zako?czy?o swe istnienie, dzi?kujemy za wsp?lnie sp?dzony czas.

Menu główne

Witajcie Kochani Rodacy!

Zaczęty przez Ciro Andr?s de Catal?n, Niedziela, 14 Lip 2013, 18:51:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ciro Andr?s de Catal?n

Witajcie Bracia i Siostry!

Jestem Ciro Andr?s de Catal?n, syn JKM Kr?la Andreasa. Przybywam do Ojczyzny na pro?b? ojca. Chc? rozwi?za? i mediowa? w konflikcie dynastycznym, kt?ry wybuch? mi?dzy moimi ojcem i starszym bratem, a pradziadkiem. Licz?, ?e uda nam si? uratowa? kraj przed podzia?em i ustabilizujemy sytuacj? w Skarlandzie.

P.S
M?wcie do mnie Ciro. Nie lubi? si? tytu?owa? JKW Ksi???.
Ciro Andr?s de Catal?n

Alejandro Ju?rez

Alejandro Ju?rez

Manuel Gurrera

~ Nast?pca tronu Kr?lestwa Skarlandu - Jego Ksi???ca Wysoko?? Manuel de Catal?n

Ciro Andr?s de Catal?n

Ciro Andr?s de Catal?n

hr. F. Vazquez de Saavedra

Witam Jego Ksi???c? Wysoko??,

Kolejna cz?onek Rodziny Kr?lewskiej Catalan, o kt?rej wiemy tylko tyle, ?e przybywa do ojczyzny na pro?b? swojego ojca. Obecnie panuj?cego Kr?la Andreasa I Catalana - mo?e co? wi?cej o swojej osobie - prawdziwych informacji? Lakoniczne zdania osoby, kt?ra jest bardzo wa?n? postaci? w naszym ?rodowisku budzi bardzo wiele w?tpliwo?ci i podejrze?. Prosz? je rozwia?!

Pozdrawiam,
Francisco Vazquez de Saavedra
(-) hr. Francisco Vazquez de Saavedra
- Kanclerz Kr?lewski - od 23 wrze?nia 2013r.
- Przewodnicz?cy Inicjatywy Obywatelskiej Ocalenia Narodowego - od 19 lipca do 31 sierpnia 2013r., Cz?onek IOON - od 16 czerwca 2013r.
- Deputowany Kortez Walencji (Corts de València) - od 14 lipca 2013r.
- Przyw?dca manifestacji obywatelskiej z dnia 17 czerwca 2013r.
- Autor "Carta Abierta" - listu otwartego skierowanego do cz?onk?w IOON.
- Udzia?owiec Grupy EL REINO (5 proc. akcji - od 11 grudnia 2013r.)

Ciro Andr?s de Catal?n

Jako syn JKM przyby?em, by rozwi?za? konflikt i pozosta? na sta?e w Skarlandzie. Smuci mnie wielce zaistnia?a sytuacja, wi?c zamierzam uratowa? kraj za wszelk? cen? w celu lepszej przysz?o?ci og??u spo?ecze?stwa Skarlandu. Mam zamiar dzia?a? i negocjowa?, aby zachowano unitaryzm naszego pa?stwa i jego granice. Podzia? obie strony wprowadza do upadku, do niczego innego.
Ciro Andr?s de Catal?n

Norbert I Catalan

A co? wi?cej? Na przyk?ad w jakich mikronacjach Pan dzia?a? (je?eli tak to jakich), narazie wypowiada si? Wasza Ksi???ca Mo?? tak jak Manuel czyli kr?tko ale on dzia?a? wcze?niej jako Faders wi?c szybko to wy?apali?my, co? wi?cej o sobie aby?my poznali WKM lepiej.

(-) Norbert I de Catal?n
Kr?l Senior Skarlandu i Tytularny Kr?l Francji
"¿Porqu? no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Thomasso Pappen

Ciro Andr?s de Catal?n

Sta?em kiedy? na czele niegdy? istniej?cej mikronacji Kr?lestwo Vitalii, ale odszed?em z niej.
Ciro Andr?s de Catal?n

Norbert I Catalan

A co si? potem dzia?o? Prosz? w?o?y? troch? inwencji tw?rczej - w ko?cu jest WKM pretendentem do tronu skarlandzkiego - trzeba solidnie WKM przes?ucha?  ;D

(-) Norbert I de Catal?n
Kr?l Senior Skarlandu i Tytularny Kr?l Francji
"¿Porqu? no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Ciro Andr?s de Catal?n

Potem nie dzia?o si? nic, gdy? nie mog?em dzia?a? w mikronacjach z powodu zaj?tego czasu w realu. Prywatnie udzielam si? spo?ecznie i politycznie. Jestem libera?em i cz?owiekiem przywi?zanym do warto?ci narodowych.
Ciro Andr?s de Catal?n

hr. F. Vazquez de Saavedra

Cytat: Ciro Andr?s de Catal?n w Poniedziałek, 15 Lip 2013, 22:06:04
Potem nie dzia?o si? nic, gdy? nie mog?em dzia?a? w mikronacjach z powodu zaj?tego czasu w realu. Prywatnie udzielam si? spo?ecznie i politycznie. Jestem libera?em i cz?owiekiem przywi?zanym do warto?ci narodowych.

W?a?nie i to wystarczy?o, by zosta? bratem JKW Manuela I Catalana i poniek?d dosta? si? do Rodziny Kr?lewskiej pa?stwa funkcjonuj?cego od 5 lat. Zaiste bardzo ciekawy ?yciorys i bardzo szybka kariera w Skarlandzie. ;)
(-) hr. Francisco Vazquez de Saavedra
- Kanclerz Kr?lewski - od 23 wrze?nia 2013r.
- Przewodnicz?cy Inicjatywy Obywatelskiej Ocalenia Narodowego - od 19 lipca do 31 sierpnia 2013r., Cz?onek IOON - od 16 czerwca 2013r.
- Deputowany Kortez Walencji (Corts de València) - od 14 lipca 2013r.
- Przyw?dca manifestacji obywatelskiej z dnia 17 czerwca 2013r.
- Autor "Carta Abierta" - listu otwartego skierowanego do cz?onk?w IOON.
- Udzia?owiec Grupy EL REINO (5 proc. akcji - od 11 grudnia 2013r.)